Sophie De Cannière avatar Nico Del Rio avatar
9 articles in this collection
Written by Sophie De Cannière and Nico Del Rio

Detectie van dubbels en versiebeheer

Knowlex detecteert automatisch wanneer u een bestand dubbel oplaadt en bevat versiebeheer om andere versies van een bestand te raadplegen.
Sophie De Cannière avatar
Written by Sophie De Cannière
Updated over a week ago

Overal documenten uploaden

U kan uw bestanden nu nog makkelijker delen op Knowlex door ze op eender welke pagina te slepen.
Nico Del Rio avatar
Written by Nico Del Rio
Updated over a week ago

Document bekijken

Een document snel raadplegen?
Nico Del Rio avatar
Written by Nico Del Rio
Updated over a week ago

Documenten linken

U kunt nu bij documenten links toevoegen naar andere bestanden. Zo vindt en raadpleegt u snel gerelateerde kennis.
Nico Del Rio avatar
Written by Nico Del Rio
Updated over a week ago

Notities en documenten maken in Knowlex

Met Knowlex kunt u rechtstreeks online documenten en notities maken
Sophie De Cannière avatar
Written by Sophie De Cannière
Updated over a week ago

Bestanden opladen als Enkel lezen-gebruiker

Bestanden van groepsleden met rol Enkel lezen moeten eerst goedgekeurd worden door de beheerder vooraleer ze online verschijnen
Sophie De Cannière avatar
Written by Sophie De Cannière
Updated over a week ago

Nieuw document opladen

Met Knowlex is het opladen van documenten snel en gemakkelijk. We tonen hoe u te werk gaat.
Nico Del Rio avatar
Written by Nico Del Rio
Updated over a week ago

Meerdere documenten tegelijkertijd uploaden. (enkel Google Chrome)

U kunt op Knowlex ook snel en gemakkelijk meerdere documenten tegelijkertijd uploaden. Deze functie is enkel beschikbaar op Google Chrome.
Sophie De Cannière avatar
Written by Sophie De Cannière
Updated over a week ago

Mails en bijlages rechtstreeks uploaden uit Outlook via Outlook2Web

Met een eenvoudig programma kunt u mails en bijlages rechtstreeks naar Knowlex uploaden vanuit Outlook.