Meerdere documenten tegelijkertijd uploaden. (enkel Google Chrome)
Meerdere documenten tegelijkertijd uploaden. (enkel Google Chrome)

U kunt op Knowlex ook snel en gemakkelijk meerdere documenten tegelijkertijd uploaden. Deze functie is enkel beschikbaar op Google Chrome.

Sophie De Cannière avatar
Written by Sophie De Cannière
Updated over a week ago

Klik hiervoor rechts bovenaan in uw scherm op de knop ‘Upload’.

Vervolgens kunt u op twee manieren meerdere documenten uploaden:

1. Via Drag & drop: sleep de gewenste documenten in het cloud-symbool en laat los

2. Via Browse: selecteer de documenten op uw computer of mobiel apparaat

Selecteer nu uw voorkeuren voor de documenten:

• Wie kan dit document bekijken?

• Enkel ik, mijn organisaties of publiek (alle Knowlex-gebruikers)

• Voeg eventueel een beschrijving van het document toe

• Selecteer de categorie waarin het document thuishoort

• Voeg tags toe om het document gemakkelijk terug te vinden

Klik als laatste stap op de Save-knop onderaan uw scherm. Uw documenten zijn nu opgeslagen.