Nieuw document opladen

Met Knowlex is het opladen van documenten snel en gemakkelijk. We tonen hoe u te werk gaat.

Nico Del Rio avatar
Written by Nico Del Rio
Updated over a week ago

U kan overal documenten opladen in Knowlex. Sleep het document in uw scherm, kies met wie u het wilt delen, selecteer een categorie en tags, en u bent klaar.
We overlopen hieronder de stappen in detail:

Opladen

Om een document toe te voegen, klikt u simpelweg op de “upload”-knop rechts bovenaan uw scherm.

(1) "Sleep” nu het document uit uw map naar het veld met "Drag & Drop" en laat het los. Of klik op de “Browse”-knop om het document te selecteren op uw computer/mobiel apparaat.

(2) U kunt ook in Knowlex zelf een document schrijven door op "Write a document online" te klikken.

Delen en informatie toevoegen

Na het opladen kiest u wie uw document kan zien door op "Who can view this file" te klikken. Er klapt een menu uit. Kies uit:

• "Just me" (alleen uzelf kunt het document zien)

• "Share with my groups" (u en leden van een of meer specifieke organisatie(s) kunnen het document zien)

(1) In het geval van "Share with my groups" wordt er een lijst van groepen ("Groups") getoond waarin u het document kunt delen. Alleen groepen die u heeft aangemaakt of waartoe uitgenodigd bent, worden weergegeven. Selecteer nu een of meerdere groepen.

• Opgelet: in groepen waarbij "Suggest" staat, heeft u enkel leesrecht. De documenten die u oplaadt in zo'n groep, zullen eerst goedgekeurd moeten worden door een beheerder.

(a) Vul (optioneel) een omschrijving in. Die wordt boven het document getoond en is ook doorzoekbaar.

(2) Selecteer in het menu "Category" de categorie of het type document.
​
(b) Breng (optioneel) "Tags" (trefwoorden) aan (b). Op basis van de groep(en) waarin u het document wilt opladen, krijgt u suggesties voor tags te zien.

(3) Klik op "Save" om uw document op te slaan en het uploaden af te ronden. Uw document staat nu op Knowlex.

Let op: als u een document oplaadt en de groep “Publiek” kiest, kan elke Knowlex-gebruiker uw document bekijken.