Van start met Knowlex
Wekelijkse notificatiemail

U ontvangt standaard een wekelijkse notificatiemail. Hierin kunt u een update lezen over recent gedeelde kennis. Uitschrijven is mogelijk.

Nico Del Rio avatar
Written by Nico Del Rio
Updated over a week ago

Hiervoor klikt u rechts bovenaan in uw scherm op de cirkel waarin uw initialen staan en selecteert u vervolgens ‘Mijn account’.

U bevindt zich nu in het user account menu. Hier kunt u ervoor kiezen om de notificatiemail niet langer te ontvangen door te klikken op ‘Disable weekly digest’.

Vanaf nu ontvangt u niet langer elke week een mail met een overzicht van de nieuwe gedeelde kennis in uw mailbox.