Mails en bijlages rechtstreeks uploaden uit Outlook via Outlook2Web
Mails en bijlages rechtstreeks uploaden uit Outlook via Outlook2Web

Met een eenvoudig programma kunt u mails en bijlages rechtstreeks naar Knowlex uploaden vanuit Outlook.

Sophie De Cannière avatar
Written by Sophie De Cannière
Updated over a week ago

Om e-mailbijlages op te laden in Knowlex, moet u ze in principe eerst opslaan op uw computer en ze vervolgens op de reguliere wijze uploaden. Er bestaat echter een eenvoudige softwaretoepassing die dat proces makkelijker maakt: Outlook2Web. Daarmee kunt u zowel mails als bijlages vanuit Outlook uploaden naar eender welke website die 'drag & drop' uploads ondersteunt, dus ook Knowlex.

De tool is betalend, maar u kunt hem wel zeven dagen gratis testen. Surf naar www.outlook2web.com en klik op 'Download Free' voor de gratis testversie of op 'Buy Now' om een licentie te kopen.

Het bestand 'Outlook2Web.exe' zal vervolgens downloaden. Klik op het bestand om de toepassing te installeren op uw computer. De plugin wordt geïnstalleerd in Outlook.
De volgende keer dat u Outlook opent, ziet u rechtsboven het knopje met de toepassing Outlook2Web.

U kunt nu mails en bijlages uit Outlook in Knowlex slepen. Open de gewenste mail of klik op de bijlage en sleep ze naar het Uploadveld van Knowlex, of knip en plak de mail en/of bijlage in het venster.