Two Factor Authentication

Extra beveiliging voor gebruikers.

Updated over a week ago

Om uw kennis extra te beveiligen ondersteunt Knowlex nu authenticatie in twee stappen (two-factor authentication of 2FA) via de app Auth0 Guardian. Dit betekent dat u uw Knowlex-account van een extra beveiligingslaag voorziet bovenop uw e-mail en wachtwoord.

U zal via de app moeten bevestigen dat u wil inloggen op uw account. Op die manier blijft de veiligheid van uw documentatie steeds gewaarborgd.

Om te beginnen download u de app op uw Android-toestel of iPhone. Hierna stel u de authenticatie in twee stappen in voor uw Knowlex-account. U stelt de authenticatie in als volgt: