Opgeladen documenten aan uw favorieten toevoegen

U kunt documenten tijdens het zoeken aan uw favorieten toevoegen

Sophie De Cannière avatar
Written by Sophie De Cannière
Updated over a week ago

U kunt documenten tijdens het zoeken aan uw favorieten toevoegen.

Komt u tijdens het zoeken naar bestanden een document tegen dat u wilt onthouden om later te bekijken? Druk dan naast de naam van het bestand op het sterretje.

Het bestand wordt aan uw favorieten toegevoegd.

Het resultaat is terug te vinden als u bovenaan het scherm naar “Collecties” gaat. Hier vindt u “Mijn collecties” en daaronder de “Favorieten”.