Scan To Text

Met de nieuwe toepassing Scan To Text wordt de inhoud van PDF Files en gescande documenten omgezet in tekstvorm

A
Written by Artuur Engelen
Updated over a week ago

Wanneer u als gebruiker op een document klikt verschijnen verschillende opties op uw scherm.

1. Centraal in beeld worden meer bepaald de opties ‘Downloaden’, ‘Voorbeeld’, ‘Aanpassen’ en ‘Delen’ weergegeven.

2. Om over te gaan naar de Scan To Text weergave klikt u vervolgens op ‘Voorbeeld’.

3. Rechts bovenaan ziet u opnieuw meerdere opties verschijnen, waaronder de optie ‘Scan To Tekst’.

4. Wanneer u hierop klikt, zal de inhoud van de scan volledig verschijnen in tekstvorm.

Hiermee kunt u vervolgens aan de slag. Het knippen, plakken of kopiëren van de tekst wordt zo mogelijk gemaakt.