Single Sign-On (SSO)

Knowlex introduceert met SSO een manier om het inlogproces veiliger en eenvoudiger te laten verlopen.

A
Written by Artuur Engelen
Updated over a week ago

Deze vernieuwde procedure biedt heel wat voordelen voor zowel de individuele eindgebruikers als de kantoren in zijn totaliteit. In wat volgt wordt uitgelegd hoe gebruikers een beroep kunnen doen op deze toepassing.

1. Klik op ‘Groepen’ bovenaan uw dashboard

2. Klik vervolgens op de groep waartoe u een (nieuwe) gebruiker toeging wil verlenen

3. Scrol vervolgens naar beneden en klik op de knop ‘Groep aanpassen’

4. Vervolgens kunt u aanpassingen doorvoeren. Hier ziet u staan : ‘Hoe moeten nieuwe gebruikers van deze groep zich aanmelden’. Vervolgens verschijnen drie mogelijkheden en selecteert u bijgevolg wat uw voorkeur verkiest. U hebt de mogelijkheid tot:

• Elk type login

• Via Google

• Via Office 365

5. Klik op ‘Opslaan’ en de wijzigingen die u hebt doorgevoerd worden voltooid.