Transporteer data met de sync-tool

Dankzij deze sync-tool transporteert u razendsnel data naar Knowlex en houdt u eenvoudig uw Knowlexomgeving up-to-date.

A
Written by Artuur Engelen
Updated over a week ago

In onderstaande video wordt stapsgewijs getoond hoe u deze tool kunt gebruiken.
​

1. Klik op de knop 'upload' rechts bovenaan uw scherm

2. Klik op 'select a folder to sync with Knowlex'

3. Selecteer vervolgens de map die u wilt transporteren naar Knowlex.

4. Klik op 'bestanden weergeven'

5. Bepaal welke groepen toegang krijgen tot deze documenten.

6. Bepaal de categorie voor alle bestanden (of indien gewenst voor elk individueel document).

7. Klik op 'start uploading files' en de bestanden worden toegevoegd