Search Alerts

Krijg meldingen van relevante kennis die uw collega’s opladen met betrekking tot een specifiek thema.

A
Written by Artuur Engelen
Updated over a week ago

Om Search Alerts in te stellen dient u enkele eenvoudige stappen te doorlopen.

1. Wanneer u in de zoekbalk 3 karakters ingeeft verschijnt rechtsonder de zoekbalk een bel-pictogram. Opgelet naast de zoekbalk staat standaard een bel-pictogram weergegeven waarbij u de meest recent opgeladen bestanden kan raadplegen.

2. Klik op het grijze bel-pictogram dat verschijnt.

3. Geef een benaming voor het thema waarover u meldingen wilt ontvangen

4. Selecteer of u dagelijks of wekelijks op de hoogte gebracht wil worden.

5. Klik op ‘Save Search Alerts’

Om uw Search Alerts te beheren kan u terecht bij uw ‘Avatar'. Wanneer u op uw Avatar klikt, die bestaat uit uw initialen, ziet u de optie ‘My Search Alerts’ staan. Wanneer u hierop klikt kan u vervolgens de instelling hieromtrent beheren.