Important Knowledge

Attendeer belangrijke bestanden en zorg ervoor dat deze zichtbaar zijn voor alle medewerkers van het team.

A
Written by Artuur Engelen
Updated over a week ago

Om kennis aan te duiden als 'belangrijk' hoeft u volgende eenvoudige stappen te doorlopen.

1. Klik op het document dat u wil markeren als belangrijk.

2. Klik op de 'duimspijker' die rechts bovenaan naast de titel verschijnt.

3. U zal een melding krijgen dat u op het punt staat om een document aan te duiden als een 'belangrijk document'. Klik op 'Doorgaan'.

4. Wanneer u op 'Dashboard' klikt zal u zien dat er bovenaan een nieuwe vakje 'Belangrijke documenten' is bijgekomen. Het document dat u zonet markeerde staat bovenaan weergegeven.

5. Om bestanden te verwijderen uit de lijst 'Belangrijke documenten' onderneemt u dezelfde actie. Klik op het bestand uit de lijst, vervolgens op de 'Duimspijker' en tot slot op 'Doorgaan'. Het bestand wordt nu niet meer weergegeven als 'Belangrijk document'.

Bij deze nieuwe functie zijn de algemene rechten van Knowlex van toepassing. Een standaardgebruiker kan dus zijn eigen documenten markeren als belangrijk maar niet deze van anderen. Een Admin daarentegen kan elke vorm van kennis markeren als belangrijk, ongeacht wie deze heeft opgeladen.

Bekijk de video om bovenstaande ondersteuning visueel te maken.