Van start met Knowlex
Minimale systeemvereisten en ondersteunende bestandsformaten van Knowlex
Minimale systeemvereisten en ondersteunende bestandsformaten van Knowlex
A
Written by Artuur Engelen
Updated over a week ago

Minimale systeemvereisten

Zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de onderstaande minimale technische specificaties voor het gebruik van Knowlex.

1. HTML5 ondersteunende webbrowsers:

• Aanbevolen (full featured): Google Chrome, Mozilla Firefox

• Enkel basis functionaliteiten mogelijk: Microsoft Explorer V11, Apple Safari

Wij trachten vanzelfsprekend een optimale browserondersteuning te vrijwaren. Er zijn echter enkele complexe technische functies die enkel kunnen behaald worden op een beperkt aantal browsers (welke wij hierboven aanbevelen). Deze differentiatie is te wijten aan de technische en security kenmerken van de specifieke browser

2. Voorts is uiteraard een stabiele internetverbinding vereist.

Ondersteunende bestandsformaten

Onderstaand worden de verschillende formaten opgesomd:

.csv, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pdf, .jpeg, .jpg, .png, .txt, .rtf, .msg, .mp4 (100 mb of groter via vimeo)