Plan reviews van expertise in de toekomst
Updated over a week ago

Plan zelf via Knowlex wanneer u in de toekomst een document wil actualiseren en ontvang op het gekozen moment een automatische reminder om aanpassingen correct door te voeren.

1. Klik op het document waaraan u in de toekomst aanpassingen wil doorvoeren.

2. Klik uiterst rechts naast de titel van het document op het 'belletje' dat verschijnt.

3. Klik op 'nieuwe melding'.

4. Selecteer de datum en het tijdstip wanneer u wenst een reminder te ontvangen om aanpassingen door te voeren.

5. Noteer een boodschap/geheugensteuntje dat zal verschijnen op het gekozen tijdstip.

6. Klik op 'melding toevoegen'

7. U zal vervolgens op de gekozen datum en geselecteerde tijdstip een reminder ontvangen.

Tip 1: Wanneer u een review hebt ingepland zal naast het 'belletje' van het gekozen document een '1' verschijnen. Zo weet u of de reminder succesvol werd aangemaakt.

Tip 2: Het is mogelijk om verschillende reviews tegelijkertijd in te plannen door bovenstaande procedure te herhalen.

Tip 3: Verwijder een review door eerst op het 'belletje' te klikken en vervolgens op de rode 'vuilnisbak' die verschijnt.