Maak uw account aan

Bij een eerste bezoek dient u uw persoonlijke account aan te maken om Knowlex te gebruiken.

Nico Del Rio avatar
Written by Nico Del Rio
Updated over a week ago

Bij een eerste bezoek aan app.knowlex.be dient een nieuwe gebruiker zijn/haar persoonlijke account aan te maken om Knowlex te gebruiken. Om dit te doen, kan u klikken op de knop “Create an account

• Vervolgens zal u in drie handelingen uw persoonlijke account aanmaken

1. voer uw e-mailadres in en kies uw wachtwoord

2. ga akkoord met de algemene gebruikersvoorwaarden van Knowlex

3. klik op "Create a new account"

Gefeliciteerd, u heeft nu uw eigen Knowlex-account aangemaakt.