Een document beoordelen

Vind het beste document aan de hand van de beoordelingscijfers gegeven door andere gebruikers.

Nico Del Rio avatar
Written by Nico Del Rio
Updated over a week ago
  • In de detailpagina van een document maakten we een speciale sectie voor ‘kennisbeoordeling’. Hiermee kan u anderen -en uzelf- helpen om de beste kennis en knowhow snel en efficiënt (terug) te vinden.Het enige wat u hoeft te doen, is klikken op het “up” of “down” pijltje. “Up” wilt zeggen dat het om goede informatie gaat. Met “down” geeft u aan dat het document minder bruikbaar was.

• Daar houdt het niet op. Wanneer u een van beide pijltjes selecteert, krijgt u enkele opties aangeboden die aangeven wat het document sterk of zwak maakt.