All CollectionsKennis doorzoeken
Custom Fields in bulk toevoegen aan documenten
Updated over a week ago

Om Custom Fields (filters) in bulk toe te voegen aan documenten zal u volgende stappen moeten ondernemen:

1. Sleep uw documenten in Knowlex of klik op 'upload' rechtsbovenaan uw scherm.

2. Scrol naar beneden en klik vervolgens op 'Change Custom Fields for all uploaded documents'

3. Kies of selecteer de Custom Field die u aan ALLE opgeladen documenten wil toevoegen.

4. Klik op 'Opslaan' onderaan uw scherm.

Nuttige tip: Ookal hebt u een Custom field gekozen voor alle documenten, kan u nog steeds handmatig per document een andere CF kiezen indien gewenst, vooraleer u klikt op 'Opslaan'.