Gebruikersrechten aanpassen

Niet elke gebruiker van een organisatie heeft dezelfde rechten. Deze rechten zijn aanpasbaar.

Nico Del Rio avatar
Written by Nico Del Rio
Updated over a week ago

Sommige gebruikers kunnen bijvoorbeeld de gedeelde kennis lezen, beoordelen en van commentaar voorzien, maar hebben geen toegang tot het aanmaken van documenten.

• Alleen de eigenaar van een Groep kan de gebruikersrechten aanpassen. Om de rol van een gebruiker te wijzigen, klikt u op het tandwiel rechtsbovenaan uw scherm.

• Klik vervolgens op Groepen

• Klik op de groep waarvan u de gebruikersrechtevn van bepaalde leden wil aanpassen.

• Klik op de naam en u kan vervolgens de rol wijzigen.

• Klik op 'Save'.